Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
odalari, otel

OTEL ODALARI

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

OTEL ODALARI

OTEL ODALARI

Çöl Masalları, Kayıp Şahıslar Albümü, Malihülya ve Şehrin Kuleleri… Yaşamın ve insanın kaotikliği, ihtişamı, sefaleti, sıradanlığı, zenginliği, tekdüzeliği, tesadüfiliği, akıldışılığı ve pespayeliği, bana kalırsa bu kadar keskin ve bu kadar sanatlı bir biçimde çok az anlatılabilmiştir bizim edebiyatımızda Çok az yazar kendi çağıyla, çağdaşlarıyla karşı karşıya gelme cesaretini gösterebilmiş ve bu zorlu çabayı zamana direnebilecek büyüklükte yapıtlarla taçlandırabilmiştir: Tayfun Pirselimoğlu, işte bu yazarlardandır

Otel Odaları; çoğalan, dağılan ve okuru kendi sahici hikâyeleriyle karşı karşıya getiren bir yapıt… Otel Odaları; bir yanıyla, yusyuvarlak dünya üzerinde, yanı başımızda yaşayan sahici insanların, yani bizim gerçekliğimizin zamanda ve mekânda kavranarak betimlenmesiyse, bir yanıyla da canımızı yakan bu “günahkar” gerçekliğin yadsınmasıdır aslında… Unutmadan; dünya bir handır, insansa yolcu! Tayfun’un deyimiyle, feraset sahibi okur, zaten idrak edecektir bunu

Yaşama ve ölüme, manaya ve manasızlığa, suça ve cezaya, tekrara ve kadere, akla ve deliliğe, aşka ve ihanete, en gizli korkularımıza ve isteklerimize, hasılı kelam, insana dair muhteşem hikâyeler…

Usta romancımız Tayfun Pirselimoğlu, şimdi de, usta işi hikâyeleriyle karşımızda…

Ahmet Öz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com