Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adi, kader'in

KADER'İN AĞI

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

KADER'İN AĞI

KADER'İN AĞI

2006 Yaşar Nabi Öykü Ödülü''nü kazanan Gülçin Karaş Duman, yaşananları alttan alta sorgulayan bir öykücü Hemen her kesimden insanlar dolaşıyor öykülerinde Onların dünyasını yalın, yaşanmışlık hissi veren bir dille anlatıyor
Kendi deyişiyle, Konu çeşitliliği ve özgünlük benim için çok önemli Tek bir konunun, sözgelimi, salt aşkın yazarı olmaktansa, başlı başına yaşamın yazarı olmayı yeğlerim Gözlemlerimin, ayrıntıları önemseyişimin ve belleğimin öykülerimde bana yararı dokunuyor Öykü kahramanlarımı anlatırken, kendimi onların yerine koyar, dünyaya onların gözünden bakmaya çalışırım Dilimizde, kültürümüzde büyük bir yozlaşma ve kayıp yaşanıyor Günbegün, öz varlıklarımızı, değerlerimizi yitiriyoruz Küreselleşmenin etkisiyle, anlatımımız, yaşayışımız kendi kültürümüzün egemenliğinden çıktı Neredeyse anadilimizi konuşmaktan utanır hale geldik Benliğimiz popüler kültürün kuşatması altında Halk edebiyatı unsurlarına yer verme çabam, kültürüme olan bağlılığımla ilintili Anadolu insanını kendi dilinden ve olanca kültürel zenginliğiyle anlatma çabasındayım

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,68 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com