![]() |
Kalp Gözü - 41 İbretlik Hikaye (Cep Boy) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalp Gözü - 41 İbretlik Hikaye (Cep Boy)Kalp Gözü - 41 İbretlik Hikaye (Cep Boy) Hayat ibretlik hikâyeleri içinde barındırır ![]() görebilmek ve ruhsal okumalarını benimseyip ders çıkarabilmektir ![]() dair anlamlı notları içerisinde barındırıyor ![]() “Sultan Murad Han telaşe ile sanki bir şeyler söylemek ister ![]() Veziriazam Siyavuş Paşa sorar: — Hayrola efendim, canınızı sıkan bir şey mi var? — Akşam garip bir rüya gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() Çevredekilere sorarlar; — Kimdir bu Ahali: — Nalının hasını yapar Ancak kazandıklarını içkiye, fuhşa nerde namlı kadın varsa ona harcar ![]() hem de mimli kadın varsa takar peşine ![]() — Naşı kaldırmalıyız ![]() Nalıncının evini bulur ![]() ![]() — Biliyor musun oğlum? diye dertli dertli söylenir ![]() Bizim efendi bir âlemdi, vesselam Akşamlara kadar nalın yapar ![]() verir satın alırdı ![]() — Niye? — Ümmeti Muhammed içmesin diye — Hayret — Sonra, malum kadınların ücretlerini öder eve getirirdi ![]() ![]() gerek O çeker gider, ben menkıbeler anlatırdım onlara Mızraklı ilmihal ![]() — İşte bu yüzden bakasın efendi dedim ![]() ![]() ![]() — Allah büyüktür hatun dedi ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 8,04 TL |
![]() |
![]() |
|