Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
füruzan, öykü

Füruzan Diye Bir Öykü

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Füruzan Diye Bir Öykü

Füruzan Diye Bir Öykü

Füruzan’ın yaşadığı yerlerde geçen, anılarla yüklü bu kitabı, 27 TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı Füruzan için, Faruk Şüyün hazırlamıştı

Otuz yazarın katkısıyla, onlarca fotoğraf ve yapıt bilgisiyle “kaynak kitap” özellikleri de taşıyor Füruzan Diye Bir Öykü: Edebiyatımızda “olay” olmuş bir yazarın öyküsü

Füruzan için hazırlanan kitabın kurgusu oldukça özgün Yapılan söyleşinin aralarına diğer yazarların Füruzan hakkındaki yazıları konulmuş Füruzan’la yapılan bir nevi nehir söyleşi diyebileceğimiz konuşma, bir yazarın edebiyatından hayatına kadar, bir yaratıcının bütün evrelerini kapsıyor
Doğan Hızlan, Hürriyet

Sıcak, sarmalayıcı, canlı ve alabildiğine etkileyicidir Füruzan’ın öykülerinde yarattığı atmosfer Öykücü kimliğiyle o, Türk anlatı edebiyatının, en önde gelen adlarından biri olarak yerini çoktan sağlamlaştırmıştır
Füsun Akatlı, Milliyet Kitap

Hemen belirteyim, özel bir kitap bu Yakın gelecekte başka okurlarla buluşmasını diliyorum Çünkü, Füruzan’ın anlattıkları büyüledi Başka okurlar da büyülensin istiyorum
Selim İleri, Radikal Kitap

Bir yazarın oluşma sürecini öğrenmek, kendi özgün kimliğiyle yaşamaya kendini koşullamış bir yazarın hayatının derin sularına girmek istiyorsanız, Faruk Şüyün’ün büyük bir emek ve incelikle hazırladığı bu kitabı okumalısınız Kibirden, övgü beklentilerinden, kendini ayrıksı yerlere yakıştırmaktan uzak, ama gene de düpedüz bir fenomen olan –çoğunluğun tam farkında olmadığı– Füruzan, onsuz olamadığım yazarlarımdandır
Semih Gümüş, Radikal Kitap

Füruzan Diye Bir Öykü, Türk edebiyatının en büyük ve en önemli yazarının hayatının, kendi ağzından ve bakışından bir anlatımı olmasının yanında bir edebiyat eseri de olmuş
Metin Celâl, Cumhuriyet Kitap

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
32,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com