Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadınlara, mahsus

Kadınlara Mahsus

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınlara Mahsus

Kadınlara Mahsus

"Yirminci yüzyılın ortasında, ülkemizde kadın olmanın ne demek olduğunu anlatmak istedim ben"
Kendini bildiğini sanan her kadının ve kadınları tanıdığını öne süren her erkeğin okuması gereken bir kitap
Kadınlara Mahsus, elinizden bıraktıktan sonra da kafanızı uzun süre kurcalayan, güçlü bir öykü 1950''lerde milyonlarca akranı gibi orta sınıf yaşamını sürdüren bir kadından 1970''lerin "Yeni Kadın"ına dönüşen Mira Ward’ın sarsıcı öyküsü
"Harika bir roman, canlılık ve duygu dolu Amansız, asla ödün vermiyor" Washington Post
"Dünyanın neresinde olursa olsun, bütün kadınlara içtenlikle sesleniyor Marilyn French Diyalogları, karakterleri, değerlerin hızla değiştiği karmaşık dünyamızda kadınlarla erkekler arasındaki cinsel ilişkilerle birlikte bütün ilişkileri çözümleyici bir roman Olağanüstü bir kitap" Publishers Week

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,83 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com