Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eksik, pazartesi

Eksik Pazartesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eksik Pazartesi

Eksik Pazartesi

Yalansız bir kapıyımdır, bazen kapıcı Açtığım da olur; araladığım, kapattığım da Gölgelerde güreşirim Pehlivanımdır Göllerde çağlayanların sesine beste yaparım ya da gülümserim Ve acıyı bal eylerim, neresinde olursam olayım dünyanın Afrikalıyım ben Guatemalalı Tango yaparım isyanımı dile getirirken Ve caz söylerken Brooklyn?de işçiyim Dağlarda yatar, sokak aralarında boks yaparım Koşarım Yalnız
Mevlâna?yım Şems?e muttali Mevleviyim Kadiri Yunus?um Hu çekerim, nara atarım Kürt?üm ben Çerkez?im Tatar?ım Abasha?yım Laz?ım Kandil Dağı?nda türkü söyler, Van Gölü?ne bakarım İlahiler içimi yakar Yalnız
İran?da Azeri?yim Şah?ım Şahıma giderim Ali?yim Kerbela?da Hasan Hüseyin Lanet ederim Yezit?e Acı çekerim, ağlarım Arap?ım Kabileyim Mekke?de hacı, Medine?de Sünniyim Kahire?de Nil?im ve de ehramları yapan benim Yalnız Boşnak?ım Arnavut, Hırvat, Macar?ım, Bulgar Ve de tüm ırki özellikleri taşırım Slav?ım ben Katoliğim Ortodoks oldum, daha sonra da Protestan

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,65 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com