Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
defa, yaşamak

Yaşamak Üç Defa

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşamak Üç Defa

Yaşamak Üç Defa

Yazmak, tek işim Altın bilezik koluma Gönlüme zincir Bir idim - söz bağına girdim Beş idim - güle vuruldum, aşka erdim On beş idim - gençliğimin denizinde fırtınada sınandım Sınavlara girdim Sınıfımı her sene iftiharla geçtim Yirmi idim- bir başka baktım kâinata Güvercin donunda, ceme girdim Yirmi beş - sabah saatlerinde penceresini açtım odanın, rüzgârı dinledim Başka kitaplar, başka suretler değişirdim sahaflardan zamanla Her birini özüme vazgeçilmez kılavuz bildim Kardeşlerim oldu sözcüklerden Kardeşlerim oldu, söz ateşinde pervane Oturdum, sohbet ettim Yüz bin çiçekten bir lokmacık
bala düşmekti niyetim Ağzımda kalan tadı ömrümün manası belledim
Otuz idim - şükür, her hikâyemde bir kez daha özümü sözüm ile
şerh ettim Çıplağım, ruhumla dağlanıyor etim
İnsan, âlemin içindedir Âlem, insanın içinde Yaşamak Üç Defa''daki öykülerde Seyit Göktepe bu birliğin işaretlerini arıyor Görünen âlemin sesini, müziğini,
kokusunu, tadını, rengini kalbinde ve aklında pişirip görünmeyenin sırrına açılıyor Ve bu arayıştan doğan efsun ile yazının sonsuzluğuna sığmıyor Yeryüzünde var olmanın, göğe bakmanın; suyu, ateşi, toprağı ve rüzgârı duymanın; bir iken bin, bin iken bir olmanın coşkunluğu içinde yaşamanın özüne ermeye çalışıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,30 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com