![]() |
Bir Sanrıydı Manolya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sanrıydı ManolyaBir Sanrıydı Manolya Ekonomik bunalımların, terör olaylarının çektirdiği acılarla dayanmanın uç noktasına gelen, yine de dimdik ayakta kalmayı başaran Türkiye insanını anlatıyor öykülerinde Ahmet Türkay ![]() ![]() ![]() Türkiye’nin bir başka gerçeği; depremde eşini, çocuğunu yitiren, günlerce yıkıntılar altında kalan bir babanın ölümle yaşam arasında geçirdiği umutsuzluk, karamsarlık dolu ağır anlarını; işten atılınca karısının son bileziğini bozdurarak yaşama tutunmaya çabalayan bir bilgisayarlı torna işletmeninin krize, onun nedenleri ve etmenlerine sövgülü veryansınlarını; ailesine kökten bağlı bir kadının, delice sevdiği eşinin birçok terör eyleminin hazırlayıcılarından olduğunu öğrenince nasıl birden yıkıldığını, aşkının kine, nefrete dönüştüğünü; teröristlerin döşedikleri mayının patlamasıyla askerde iki bacağını yitiren bir gazinin kendisiyle didişmeleri ve çatışmalarını üzülerek okuyacaksınız ![]() Bir Sanrıydı Manolya, Türkiye’nin bugünkü güncel sorunlarına eğilerek pırıl pırıl bir dil, sıcacık, sarıcı bir anlatımla yazılmış öykülerin kitabıdır ![]() “…Az ileride iniltiler duyar gibi oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Ah, of! Anne… Baba… Neredesiniz? Ölüyorum…’ Bütün kuvvetimi topladım, üstümdeki beton yığınından kurtulmayı denedim ![]() ![]() ‘Ben de enkaz altındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Korkunç canım yanıyor! Göğsümün üstünde ağır bir şey var ![]() ![]() ![]() En zor dayanılır şey nedir, diye sorsalar, düşünmeden: ‘Çaresizliktir’ derim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 5,68 TL |
![]() |
![]() |
|