Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kediler, soylu, tekirler

Soylu Kediler ve Tekirler

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

HAYVANLARLA EL ELE- Soylu Kediler ve Tekirler
Hayvanlarla El Ele üçlemesi Denizin Yakut Çocukları, Seher Kuşu Flamingo, Soylu Kediler ve Tekirler''den oluşuyor Okuyunca etkisi altında kalacağınız üçer öykü var her kitapta
Çevre ve doğa bilincinin ayırdına varan çocuklar, Denizin Yakut Çocukları ile annesinin daha yumurtadayken yaşam hakkında bilgilendirdiği bir Caretta''nın kum yengeçlerinin kıskaçlarına yakalanmadan kumsalı aşıp denize kavuşmasına, ardından da uçsuz bucaksız okyanustaki yaşam serüvenine ortak olacaklar Seher Kuşu Flamingo''da, narin flamingoların kuzenleri leyleklerle göçler sırasındaki dostluklarına, paylaşımlarına, yaşam mücadelelerine ortak olurken sazlıkların yardımseverliği karşısında duygulanacaklar Soylu Kediler ve Tekirler''de ise çocuklar çok renkli bir gösteriye davetliler
Ulviye Alpay, çocukların dünyasında birbirinden güzel çiçekler açtırıyor Çocuk edebiyatımıza yeni renkler getiren, büyük küçük bütün çocukların keyifle okuyacakları çok sevimli kitaplar Hayvanlarla El Ele üçlemesi

ULVİYE ALPAY, öykü ve roman yazarı Çocuklar için yazdığı ilk öyküleri TRT’de Pırpır, Bir Kedi Kükredi ve Gezgin Öyküler programlarında yayınlandı Ardından pek çok çocuk kitabıyla çocukların gönlüne yerleşti Gençler ve yetişkinler için de yazan Ulviye Alpay 1998 yılında Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu “GAP” kanalınca hazırlanan “Dört Mevsim Kadın” programında Tombala adlı öyküsü 1 Başarı Ödülü’ne değer görüldü Ertesi yıl Mavi Bir Merhaba adlı yapıtıyla 1999 yılı Yunus Nadi Öykü Ödülü’nü paylaştı BESAM, PEN yönetim kurullarında görev yaptı
ESERLERİ
Mavi Bir Merhaba, Çalkantı, Şarap Kadın, Ben Sevilmeye Değerim, Beni Hâlâ Seviyorsan, Babam Sınıfta Kaldı, Çocukların Sırrı, Arkadaşım Beate, İdil ve Düş Evi, İdil Gülen Çocuk, Denizin Yakut Çocukları, Seher Kuşu Flamingo, Soylu Kediler ve Tekirler, Ben Balık Gibi Mi Doğdum, Harflerle Dans, Şirin Kız Yurdunu Geziyor, Gezginin Ayak İzleri, Yalı, Tren Gelir Hoş Gelir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,47 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com