Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çikolata, çılgın, düğün, kulübü, sevenler

Çikolata Sevenler Kulübü - Çılgın Düğün

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

LUCY SEVGİLİ PATRONU Aşkım Aşkım Aidan’la harika bir aşka yelken açmış Autumn yeni erkek arkadaşı ile ilk kez aşk dolu bir ilişkinin mutluluğunu yaşamaya başlamış, Nadia kocasının madde bağımlılığından kurtulduğuna inanmış ve Chantal kocasıyla ilişkisini düzeltme yolunda önemli bir adım atmıştı Kısaca acil durum gerektiren bir durum yoktu derken…
Lucy Lombard Aşkım Aşkım la ebedi mutluluğu yakaladığını düşünüyordu ki onu yatakta başka bir kadınla yakaladı
Autumn’ın erkek arkadaşı onun sofistike, kibirli ve soğuk ailesiyle tanışacaktı
Nadia’nın kocası bir daha kumar oynamayacağına dair yemin etmişti ama Nadia ona güvenme konusunda hala kararsızdı
Chantal evliliğini kurtarmak için canını dişine takmıştı ama beklenmedik bir olay tüm planlarını alt üst edebilirdiKızların bolca çikolataya ihtiyaçları olduğu ortadaydı…
Çikolata Sevenler Kulübü’nün çılgın kızlarının inişli çıkışlı, macera, kahkaha, gözyaşı ve heyecan dolu hikâyeleri kaldığı yerden devam ediyor…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com