Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dönemezsin, gitme

Gitme Dönemezsin

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gitme Dönemezsin

Gitme Dönemezsin

Kimi zaman bir kitap, bir insandan daha fazla kalır hayatımızda İşte şimdi, böyle bir kitapla karşı karşıyayız…
“Kedi öpücüğü nedir bilir misin?”
“Hayır, nedir?”
“Ben uydurdum bunu Kedim her sabah saat çaldığında benimle beraber uyanır Ne yapsam peşimde… Lavaboda elimi yüzümü yıkıyorum o da musluktan su içiyor Sonra patisiyle yüzünü yıkıyor İşi bitince suratını bana doğru uzatıyor ve her zaman ıslak olan çizgili burnuyla yüzümü bir güzel öpüyor Bu, farklı bir öpüş Burnu ıslak… Karşısındakini öpeceği zaman ıslanıyor Karşılıksız, içten gelen bir öpücük… Biliyor musun, sen istesen bile kedi kendini asla öptürmüyor Ne yaparsan yap o öpücüğü vermiyor Kedi bunu senin öyle bir anında veriyor ki, canın sıkıldığında, yalnız kaldığında, kendini kötü duyumsadığın anlarda geliyor, sana sokuluyor ve öpüveriyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,94 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com