Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çamurdan, hikaye

Çamurdan Bir Hikaye

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çamurdan Bir Hikaye

Çamurdan Bir Hikaye

Müfettişler nasıl balık tutarlar?
Nasıl okey oynar müfettişler?
Hiç eşeğe binerler mi ya da zil zurna sarhoş olup bilmedikleri bir yerde sızıp kalırlar mı?
Bir müfettiş toplantıda uyursa ne olur?
Ya da bir müfettiş “her emekli yaşadığını kanıtlamalı” diye rapor yazarsa emekliler ne yapar?
Hayatı yollarda geçen bir müfettiş, yanlış bir şehirde inip farklı bir şubeyi teftiş etmeye kalkışırsa neler yaşanır?
Otoritesini sarsmaya çalışanlara karşı nasıl tepki verir müfettişler?
Bürokrasi sahiden müfettişleri sıkıcı, durağan ve acımasız mı yapıyor, çocukları yetim kalmış genç bir kadının çaresiz bakışlarından etkilenmez mi müfettiş…
Bir müfettiş kaybolursa neler yaşanır?
Bitmek tükenmez yolculuklarla göçebe bir hayat yaşayan, otel odalarının çeşitli kokularını soluyan müfettişler ne saklarlar iç dünyalarında?
Resmi törenlerdeki protokollerde neler yaşanır?
Kendisi de bir müfettiş olan Nuri Demir, öykülerinde, toplumda hep kapalı kutu olarak kalmış, hep gözden ve gönülden ırak tutulmaya çalışılmış kamu müfettişlerinin yaşamlarından ilginç, ibretlik kesitler sunuyor
Çoğu kez eğlenecek, eğlenirken de düşüneceksiniz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com