Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşleri, gündüz

Gündüz Düşleri

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gündüz Düşleri

Gündüz Düşleri

Ansızın oluverdi, birden bire
Çalan telefonun sesiyle, sağ taraftaki kaburgama doğru, öyle bir savruldu ki yüreğim, kırıldı sandım
İşte başladık, harekete geçti artık
Ona doğru attığım her adımda, çarpıp duruyor göğüs kafesimin çeperlerine

Canım yanıyor
Sanki o çarpmaların hızı ile güç kazanıp tırmanacak boğazıma ve ağzıma kadar ulaşacak
Ödüm patlıyor

Her adımda biraz daha itiyor, tırmanıyor yüreğim boğazıma doğru
İşte o tam karşımda duruyor, yüreğim de ağzımda atıyor
Bütün bağlarından kopmuş

Ağzımı açar açmaz, pat diye atacak yüreğim kendini onun ayaklarının dibine, biliyorum
Konuşmasam da o anlıyor beni
Dudaklarımı, dudaklarına yaklaştırdığımda hafifçe aralayıp serbest bırakıyorum yüreğimi

IŞIK GÜRER
Ankara’da doğdu Aldığı eğitim sebebiyle tüm iş hayatı boyunca rakamlarla uğraşması gerekse de, çocukluğunda babaannesinden dinlediği masallar kulaklarından hiç silinmedi Gerçek hayattaki ilginç durumları kurmaca öykülerin içerisinde harmanlayarak okurla buluşturan yazarın ilk romanı “Mine” Mayıs 2010’da yayınlandı
Öyküler yazmaya ve romanlar tasarlamaya devam ediyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,45 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com