![]() |
Gündüz Düşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gündüz DüşleriGündüz Düşleri Ansızın oluverdi, birden bire ![]() ![]() ![]() Çalan telefonun sesiyle, sağ taraftaki kaburgama doğru, öyle bir savruldu ki yüreğim, kırıldı sandım ![]() İşte başladık, harekete geçti artık ![]() Ona doğru attığım her adımda, çarpıp duruyor göğüs kafesimin çeperlerine ![]() Canım yanıyor ![]() ![]() ![]() Sanki o çarpmaların hızı ile güç kazanıp tırmanacak boğazıma ve ağzıma kadar ulaşacak ![]() Ödüm patlıyor ![]() ![]() ![]() Her adımda biraz daha itiyor, tırmanıyor yüreğim boğazıma doğru ![]() İşte o tam karşımda duruyor, yüreğim de ağzımda atıyor ![]() Bütün bağlarından kopmuş ![]() ![]() ![]() Ağzımı açar açmaz, pat diye atacak yüreğim kendini onun ayaklarının dibine, biliyorum ![]() ![]() ![]() Konuşmasam da o anlıyor beni ![]() Dudaklarımı, dudaklarına yaklaştırdığımda hafifçe aralayıp serbest bırakıyorum yüreğimi ![]() IŞIK GÜRER Ankara’da doğdu ![]() ![]() ![]() Öyküler yazmaya ve romanlar tasarlamaya devam ediyor ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 10,45 TL |
![]() |
![]() |
|