Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başka, dillerin, şarkısı

Başka Dillerin Şarkısı

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başka Dillerin Şarkısı

Başka Dillerin Şarkısı

Karin Karakaşlı’nın 1998’de Yaşar Nabi Nayır Ödülü’nü alan ve Varlık Yayınları tarafından 1999’da yayımlanan ilk öykü kitabı bir kez daha bizimle
“Karşı kıyının ışıkları gözümde birikir, taşar yaş olur İstanbul’u ıslatırım, bir de seni Olduğun yerde ve anda yağarım üstüne üstüne Yaşlarım sesim olur hiç duymadığın kadar Korunağımı yıktığımda arkasında olanı görmeye dayanabilir misin? Ancak sustuğunda dinerim Bak işte bu benim Sen beni böyle bilir misin? Başını eğer, susarsın Sırılsıklam susarsınız İstanbul’la Suskunluğun sesim olur

Başka Dillerin Şarkısı’nda bazen rüzgârın, vapurun, martıların sesini duyacak, İstanbul’u başka bir makamdan dinleyeceksiniz Uzak diyarlardakilerin özlemleri, çayın demine karışacak En sıradan hayatların ortasındaki karar anlarına, yalnızlıklara eşlik edeceksiniz Suskun kalan şarkıları bir ağızdan söyleyeceksiniz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,28 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com