![]() |
Umudumun Nil’i Ol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umudumun Nil’i OlUmudumun Nil’i Ol Zamanın hayatı nefes geçtiği yerde, Dünyayı Aşık Veysel''in gözleriyle görüyor genç yazar Çağdaş YORULMAZ ![]() İki köprü arası bir serüven olarak yaşamı ifade etmekle birlikte; günümüzdeki en büyük sorunun insanın kendini anlayamamasını, buna bağlı olarak konuşamadığını ve kendini ifade edemediğini, bu sebepten dolayı hayatı nasılsa süregelen anlamsız bir döngü şeklinde kabul etmesi olarak görüyor ![]() Yazar insanın kendini anlama sanatında topluma faydalı olmak, geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmek ve kendi tarzını oluşturmak istiyor ![]() bir tren istasyonunda bekledim hep seni ![]() hareket saatinde izledim,yelkovanı,akrebi ![]() sanki önümdeki vagonda gördüm sülyetini, sen niyetine el salladım;gör diye beni ![]() hep yanımdasın sen benim ![]() bilmiyorum bile ne zaman geleceğini, bildiğim;kader bu Allah''ın takdiri ![]() bildiğim;geleceğin günün dostluğuyla seni beklediğim ![]() ismini,göz rengini bilmesem de seni görebildiğim,sesini işitebildiğim ![]() ruhuna sarılıp, seni çok sevdiğim ![]() şükrettiğim yerde seni; hep seni beklediğim ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
|