Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
aşıklar, lanetli

Lanetli Aşıklar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lanetli Aşıklar



Lanetli Aşıklar
[*]Büyük aşklar da lanetlilikten payına düşeni almıştır Dedelerimizin, nenelerimizin, bize masal olarak anlattığı o büyük aşklarda gerçek değil, masal olabilmiştir ancak Sevenleri öldürerek ve ya zorla ayırarak çöllerde Mecnun etmemişler miydi? Ferhat ile Şirin, Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi aşıkların öyküleri, niçin -onlar ermiş muradına- diye bitmemişti? Daha nice isimsiz aşık delirerek ya da birlikte kendilerini öldürerek kara toprağa gömülmüyorlar mı? Bu kadar yan yana koyduğumuz soru işaretlerini nasıl açıklayabiliriz?
Kimler durabilir lanetliler durağında
aldatıldıkları halde aldatmayanlar
kurnaz planlarla tuzağa düşürülen sevgi kurbanları
çakır keyif ressamın uğruna inanıp
on üç numaralı evdeki adamla sevişen kadın
bir aşkın fotoğraflarını briktiren İngiliz pansiyoncu
covent garden da uyuyan kadın heykeli
ölümüne bir keç dakika kala
anlamlı sözlerini boşluğa savurarak ölümsüzleşen adam


Ürünün Resimleri:








Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.