Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlat, çapan, cevat, düşlerini, şiiri

Cevat Çapan Şiiri ve Bana Düşlerini Anlat

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

12 Altın Portakal Şiir Sempozyumu’na sunulan bildiriler

Yayına Hazırlayanlar:
Ahmet Tüzün, Mustafa Koç, Yüksel Doğan

Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından her yıl bir şairimize Altın Portakal Şiir Ödülü veriliyor 12 yılında ödül, ‘Bana Düşlerini Anlat’ adlı eserinden yola çıkılarak Cevat Çapan’a değer görüldü
Altın Portakal Şiir Ödülü verilen şairin şiirlerinin değerlendirildiği sempozyuma sunulan bildiriler kitap olarak yayınlanıyor
Cevat Çapan şiirinin ele alındığı 12 Altın Portakal Şiir Sempozyumu’na sunulan bildirileri, “Cevat Çapan Şiiri ve Bana Düşlerini Anlat” başlığı altında yayımlıyoruz
Kitap içinde Ahmet Tüzün, Celal Fedai, İlyas Tunç, Mahmut Temizyürek, Michael Hulse, Mustafa Fırat, Mustafa Şerif Onaran, Orhan Koçak, Şükrü Erbaş, Tamer Gülbek, Turgay Fişekçi ve Yılmaz Arslan’ın Cevat Çapan şiiriyle ilgili değerlendirmeleri yer alıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,68 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com