Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hazırol, kalbim

Hazırol Kalbim

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hazırol Kalbim

Hazırol Kalbim

''Metin Demirtaş, Che Guevara için şiir yazacağına, Johnson''a bir methiye döşense, hiçbir Cumhuriyet Savcısı peşinden koşmazdı Uyduluğun alıp yürüdüğü ülkelerde uyduluğa karşı çıkanlar için şiir yazmak suçtur''
- İlhan Selçuk-

''Demitaş, bazan çetin, bazan acılı, bazan güneşli, bazan dingin, bazan telaşlı günlerimizin gören gözlerindendir''
- Muzaffer Erdost-

''Gürültüsüz türkü söyleyenleri seviyorum'' diyordu bir şiirinde O da, şiir, edebiyat çevrelerinin uzağında, Antalya''daki köşesinde, yargılarını her gün yeniden irdeleyip ayıklayarak; ivecenlik, gösterişçilik, bağırganlık tuzaklarına düşmeden kendi türküsünü söylüyor, yılmadan, sabırla''
- Mehmet H Doğan-

''Az ve yalın sözcüklere dayalı, kişisel düşünülerden toplumsal olaylara varan Keskin bir gözlem gücü, ince bir duyarlık, insana umut ve iyimserlik aşılayan bir söyleyiş biçemi ışığında
- Refik Durbaş-

Demirtaş, şiirin toplumsal işlevini unutmadı O, şiir dilinin ''hançer'' gibi delici ve inleyen bir ''lir'' gibi duygulu ve duyarlı olması gerektiğini anladı''
- Vecihi Timuroğlu-

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,26 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com