Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düştü, payıma, yalnızlık

Payıma Yalnızlık Düştü

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Payıma Yalnızlık Düştü

Payıma Yalnızlık Düştü

Payıma Yalnızlık Düştü Bu gün de payıma yalnızlık düştü Seni tanıdıktan sonraki Her günümde olduğu gibi Her gece seni düşünerek hayaller kurmak Gözlerimi kapadığımda Ve tekrar açtığımda: "İşte, işte vuslat" diyebilmek, Umutla her geceyi sona erdirmek Yarınlarımı hayal edip seninle süslemek En çok istediğimde Sana "sevdiğim " diyebilmek Bu gün de payıma yalnızlık düştü Bir ben ve kendimle baş başa, yalnızını işte! Kırlangıçlar gelir mi? Ve getirirler mi senden haber? "Sevdiğin sana selam söyledi" Der/er nü? Seni anlatırlar mı uzun uzun? Bilirler mi sensizliğin ne demek olduğunu? Gözlerinden hasret, Saçlarından bir tutanı bahar, Ve ellerinden vuslat Getirirler mi?

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com