Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yoktum

Ben Yoktum

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Yoktum

Ben Yoktum

Şiirin çok tanımı var, dolayısıyla da tanımsız sayılıyor Fakat şiiri tek bir sözcükle ifade etmek gerekirse bence o sözcük ''süpriz'' olmalı Tıpkı yaşam için de geçerli olduğu gibi Hasan Önürdeş''in şiirleri benim için tam anlamıyla bir ''süpriz'' oldu Bir ''şiir yazarı'' olarak da sevindim ama, daha önce ve daha da önemlisi iyi bir ''şiir okuru'' olarak bu şiirle karşılaşmaktan büyük mutluluk duydum Hasan Önürdeş''in ''Ben Yoktum''u uzun, süprizlerle dolu bir yolculuk duygusuyla başımı döndürüyor okuyanın
Haydar Ergülen

Şiirimiz yeni bir girişimin başarılı ve iddialı ürünüyle bir adım daha ileri gitmiştir
Dr Yılmaz Karakoyunluz/b

Hasan Önürdeş, özgün ve benzersiz ruh hallerini başarıyla şiirlendiriyor Bu kitabın gelecek yakın zamanda adına hak ettiği yeri kazandırması beklenir
Aydın Boysan

Lirik bir senfoni gibi
Lale Müldür

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,92 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com