Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güncesi

Su Güncesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Su Güncesi

Su Güncesi

Türk şiirinde dergiler bir okul gibidir Şairler için bir doğum yeri, ilk avazlarının duyulduğu sokaklardır
Çağdaş Türk şiirinin genç ve başarılı kalemlerinden Fatma Çolak da ilk önce edebiyat dergi okurlarının keşfettiği, sevdiği ve sahiplendiği bir şair
Ay Vakti, Kırklar, Dergâh, Yolcu gibi edebiyat dergilerinde yayınlaman şiirleriyle tanınan Fatma Çolak, Su Güncesi adlı kitabıyla Timaş okurlarıyla buluşuyor Dizelerin aralarında gezinen kuşlar, atlıkarıncalar, erguvanlar, yıllanmış yaralar, ağaçlar, yağmurlar, rüzgârlar, anılar, rüyalar; şairin kalbinden çıkıp okurun kalbine dokunuyor, ruhunda yeni kapılar, yeni yaralar açıyor

geldiğimde sen yoktuni astım nar ağacına
bir şiir kadar ürkek âhım yollar aştı mı?

dalda düşen sonbahar kuştan kalan rûzigar
‘bir ayrılık bir ölüm’ kalbine yanaştı mı?

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,15 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com