Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşık, istanbul

İstanbul Kime Aşık?

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul Kime Aşık?

İstanbul Kime Aşık?

Nevşehir Kapadokyada doğan Ahmet Çelik Eğitim için genç yaşta Almanyaya yerleşti Turizm işletmecilik eğitimi aldı Meslek hayatına sosyal danışmanlık eğitimi alarak başladı Ardından seyahat acentesi kurdu ve gastronomie işletti
Ahmet Çelik şiirle çocuk yaşlarda tanıştı İlk şiiri 8 yaşında annesi için yazdığı “annem” şiiri oldu Uzun yıllar hasretini sevdasını ve kavgasını yansıtarak kaleme aldığı şiirlerini
2004 yılında Garipsiyorum
2005 yılında Hep Uzaklarda
2010 yılında Eflatun geceler
İsimli kitaplarla okurlarıyla buluşturdu
Şiir kitapları şiir albümleriyle de süslendi İlk şiir albümü “Hadi Gel Artık” 2007 yılında Almanyada ikinci albüm “Eflatun Geceler” 2011 yılında İstanbulda piyasaya çıktı
72si bestelenmiş 300den fazla şarkı sözüyle birlikte “Sev Beni” “Rıza ile Rita” ve “Hulusi” adıyla yayınlanan üç müzikal yazdı
Hazırladığı birçok öyküsü var ve İzmirde çekilen “Yasadışı” adlı dizide oynamaktadır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,11 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com