![]() |
Seviyorum Sizi Seçme Şiirler- (Ciltli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seviyorum Sizi Seçme Şiirler- (Ciltli)Seviyorum Sizi Seçme Şiirler- (Ciltli) Cumhuriyetimizin 80 ![]() ![]() Bu sergi -ve ona eşlik eden kitap- projesinin gözümüzde anlamı büyük, flem sanatın evrensel belleğinde hak ettiği yeri bugüne kadar çeşitli alanlardaki performanslarıyla çoktan almış olduğuna inandığımız Semiha Berksoy''''un Ferit Edgü''''nün deyimiyle "öncülü ve ardılı olmayan" sanatçı kimliğine ışık tutuyor hem de bize Cumhuriyet Türkiyesi''''nin yüzakı isimlerinden birine saygı ve minnetimizi her birimiz adına ifade etme fırsatı tanıyor ![]() Bu kitabın ve dopdolu bir yaşamın izdüşümlerini taşıyan serginin, Cumhuriyetimizin -onunla neredeyse yaşıt- ilk ulusal bankası olma sıfatını taşıyan ve sanata, kültüredesjteği misyonunun önemli bir parçası sayan Bankamız katkılarıyla hayata geçmesinden duyduğumuz coşkuyla başta varlığı ve çalışmalarıyla onurlandığımız Semiha Berksoy''''a teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılarımızla, TÜRKİYE İŞ BANKASI Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 11,99 TL |
![]() |
![]() |
|