Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ciltli, seçme, seviyorum, şiirler

Seviyorum Sizi Seçme Şiirler- (Ciltli)

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cumhuriyetimizin 80 kuruluş yıldönümüne denk düşen şu günlerde anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapacağımız için mutlu ve kıvançlıyız: iş Sanat Kibele Galerisi dev bir sanatçının aynı görkemdeki retrospektif sergisini ağırlayacak; ilk kadın opera sanatçımız, ülkemizin sanat ortamına getirdiği özgün solukla "modern" Türk kadınının öncülerinden Semiha Berksoy''''un uzun ve sıradışı bir yaşama yayılan üretimi izleyiciyle buluşacak
Bu sergi -ve ona eşlik eden kitap- projesinin gözümüzde anlamı büyük, flem sanatın evrensel belleğinde hak ettiği yeri bugüne kadar çeşitli alanlardaki performanslarıyla çoktan almış olduğuna inandığımız Semiha Berksoy''''un Ferit Edgü''''nün deyimiyle "öncülü ve ardılı olmayan" sanatçı kimliğine ışık tutuyor hem de bize Cumhuriyet Türkiyesi''''nin yüzakı isimlerinden birine saygı ve minnetimizi her birimiz adına ifade etme fırsatı tanıyor

Bu kitabın ve dopdolu bir yaşamın izdüşümlerini taşıyan serginin, Cumhuriyetimizin -onunla neredeyse yaşıt- ilk ulusal bankası olma sıfatını taşıyan ve sanata, kültüredesjteği misyonunun önemli bir parçası sayan Bankamız katkılarıyla hayata geçmesinden duyduğumuz coşkuyla başta varlığı ve çalışmalarıyla onurlandığımız Semiha Berksoy''''a teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız Elbette değerli sanatçı Zeliha Berksoy olmasaydı sergi ve elinizde tuttuğunuz kitap ete kemiğe bürünemezdi Heyecanı ve insanüstü çabası için kendisine minnet borçluyuz Ayrıca değerli işbirliğinden ötürü Milli Reasürans TAŞ''''ne ve bu buluşmada emeği geçen tüm kahramanlara tek tek teşekkür ederiz
Saygılarımızla,
TÜRKİYE İŞ BANKASI

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
11,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com