Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateşin, türküsü

Ateşin Türküsü

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ateşin Türküsü

Ateşin Türküsü

“…

Günümüz şairlerinden tam umudu kesecekken onların diktatörlükler, çirkinlikler karşısına dünden daha kahraman dikildiğini görürüm Vururlar böğrüne böğrüne güllerden beter sözlerini

Elimdeki bu ilk kitap “Şehrinizde Kalamam” beni sardıkça sardı Bir okudum döndüm bir daha okudum “ben ölürüm çağımdan utanarak”/ ve ekliyor “ öyle ucuz ki insan yaşamı…”

Arzu K Ayçiçek klişeye selam vermiyor Onun kendi dizeleri var, kendi sesi var Sesi arada günümüz şairlerinin sesine karışıyorsa bu da koro gereksinmesinden Belli ki solo söylemekten hoşlanmıyor, bıkmış yüzyıllardır Binlerin içinde koroya uyumlu, hem de tek ve özgür Şöyle diyor: “yaralı ve suskun olsa da yüreğim/ umudum yeşeriyor çiçekli pencerelerde”/ “kaldır duvağını ey kır çiçeği”!

Umarım yeni kitaplar gelir kendine özgü sesi olan bu şairden…”

Fakir Baykurt

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com