Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dedi, sabret, umudum

Umudum Sabret Dedi

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Umudum Sabret Dedi

Umudum Sabret Dedi

İlk şiirini 15 yaşında yazdı Şiirlerinde özellikle aşk ve sevgi konusunu işleyen Akkağıt, ayrılık, ölüm, hasret, ihanet gibi hemen her konuda şiir yazmaktadır Beyitlerden ve dörtlüklerden oluşan ilk şiirlerini hece vezni ile yazmıştır Serbest nazım ile yazılmış birçok şiiri de bulunmaktadır Şairimizin neredeyse bütün şiir türlerinde şiir yazması, şairimizi özgün kılan en önemli faktörlerdendir Şiirleriyle her kesimden insana hitap eden Akkağıt, en güzel eserlerinden oluşturduğu Umudum Sabret Dedi adlı ilk şiir kitabıyla Edebiyat Dünyasına merhaba dedi

Şu sevmek kolay şey, sevilmemek çok zor
Fatih olsan da zor, Şerif olsan da zor…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com