Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
aynı, hasret, kalbe, saplanıyor

Hasret Her Kalbe Aynı Saplanıyor

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hasret Her Kalbe Aynı Saplanıyor



Hasret Her Kalbe Aynı Saplanıyor

Hayat aşklar sunar yüreklerimize ve beraberinde yan etkileri; acılar, ayrılıklar, özlemler, hüzünler Her zaman mutluluk olmaz aşkın tadı, ara sıra kekremsi, buruk, ıslak; bazen de tarifsiz duygular Her yürek farklı sever ve elbette tenindeki koku, dilindeki söz, bakışındaki renk farklı yansır dünyaya Tıpkı içine saplanan hasretin farklı kanatması, farklı acıtması gibi Bazıları tanıdık, kendinizden, hissettiklerinizden, söylemeyemediklerinizden ve bazıları da bilmediklerinizden, henüz tanışmamış, yaşanmamış olanlarından Paylaşmaya ne dersiniz?

1969''da Kayseri''de doğmuşum "Adı Ömer Altun olsun," demiş büyükler Esnaf olamayacağımı anlayınca okutmuşlar beni 1991''de diplomamı verdiler, doktor olmuştum Jinekolog olma fikri hiç de yabana atılacak bir fikir değildi Okumaya devam dedim, halen Karabük Doğumevi''nde hem çalışıyor, hem okuyor, hem büyüyorum Mert''im, aşkımla beraber Hayatın bana sundukları için şükürler olsun


Ürünün Resimleri:








Piyasa Fiyatı - 09092012
5,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.