Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
göremedim, karanlıktı

Karanlıktı Göremedim

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karanlıktı Göremedim

Karanlıktı Göremedim

Sepya Kitaplar ve Joytürk
“Hayatınızın kitabını yazın!” dedi
Hayatımın Kitabı Yarışması kazananı
Onlarca dosya yayımlanmak için yarıştı
Sonra İclâl Aydın, Yaşar ve Meltem Erkmen,
Sertaç Altuntepe’nin Karanlıktı Göremedim adlı dosyasını yayımlanmaya değer buldu

Satırlarının arasından düşen harfleri yeni kelimelere tutunuyor Başka kelimelerden ödünç aldığı hecelerle yeni dizeler başlatan kelimelerse kendini bambaşka cümlelerin içinde buluyor
Sertaç Altuntepe kelimelerin celladı oluyor Cümlelerini geri dönülmez fırtınalarda, karanlıklar içinde yalnız bırakıyor
Onun karanlıkta kalan dizelerine hayran olacak ve her okuyuşunuzda gözlerinizi kapatarak kendinizi korumak isteyeceksiniz
“Renkli, okuması zevkli, yeni bir şairin kapağını açıyorsunuz Gözünüz aydın” Yaşar

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,44 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com