Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayeler, mesnevi, seçme

Seçme Hikayeler - Mesnevi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Birisi, bir dostunun kapısına gelip kapıyı çaldı Dostu,
-Kapıyı çalan kim, diye seslenince adam,
-Benim, diye cevap verdi
Dostu,
-Şimdi git zamanı değil Böyle bir sofra, ham kişinin makamı olamaz Hamı, ayrılık ateşinden başka ne pişirebilir, nifaktan ne kurtarabilir, dedi
Adamcağız gitti, tam bir yıl dostunun ayrılığıyla yanıp yakıldı Yanıp pişerek tekrar döndü, geldi Dostunun evinin etrafında dolaşmaya başladı Kapıya varıp, ağzından edepten dışarı bir söz çıkmasın diye yüzlerce korku ile kapıyı çaldı
Dostu,
-Kim o, deyince,
-Gönlümü alan dost sensin, diye cevap verdi
Dostu,
-Mademki bensin, ey ben, gel içeri gir! Ev dar, iki kişi sığmıyor, dedi Onu içeri aldı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com