Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arşiv, çizgiroman, dizisi3, kızılmaske

Çizgiroman Arşiv Dizisi-3: Kızılmaske

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2009 yılı itibariyle halen yayımlanmaya devam etmektedir Lee Faik 1999 yılında öldüğünde, yazar Tony DePaul ile çizerler Paul Ryan (günlük bant) ve Graham Nolan (pazar bandı) görevi devralırlar Gazete bandının daha önceki çizerleri arasında Ray Moore, Wilson McCoy, Bili Lignante, Sy Barry, Graham Nolan, George Olesen, Keith VVilliams ve Fred Fredericks de vardır Kızılmaske, kimliği bilinmeyen kostümlü bir kanun savaşçısıdır Siyah maske takar ve vücuduna yapışan mor renkli bir kostüm giyer 1939 yılından önce, Phantom''un çizgi maceralarını renkli basmış yayıncılar kostüm rengini kendi tercihlerine göre belirlemiş, hatta daha sonra da dünyanın çeşitli ülkelerinden yayıncılar farklı kostüm renkleri seçmişlerdir Örneğin, İskandinavya''da mavi (ilk başlarda mor rengi basmak teknik olarak mümkün olmadığı için), İtalya''da, Türkiye''de ve (eskiden) Brezilya''da kırmızı Yeni Zelanda''da kahverengi Avrupa ülkelerinden birinde mor yas rengi olduğundan, Fantom asla mor kostümle basılmamıştır O, kostüm giyen ilk hayali kanun savaşçısıdır Hayranlarının kalbini; dünyayı zalimlerden, korsanlardan korumaya yönelik çabalan, masumlara davranışları, ailesi ve arkadaşlarına karşı olumlu ilişkilerivle çalar

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 10092012
22,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com