Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gezegenimi, seviyorum

Gezegenimi Seviyorum

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gezegenimi Seviyorum

Gezegenimi Seviyorum

Dünya ısınıyor, hava kirli, çöplerimizi nereye sığdıracağımızı bilemiyoruz, her gün pek çok canlı türü yok oluyor… Şayet 6,5 milyar dünyalının hepsi benzer tüketim alışkanlıklarına sahip olsa, iki gezegene daha ihtiyacımız olurdu

Öyle çok tüketiyoruz ki!

Ama hemen umutsuzluğa kapılıp her şeyi olduğu gibi bırakmayı düşünme; çünkü tüm bunlara rağmen, tek başına sen bile, insanoğlunun neden olduğu bu çevre felaketlerine suç ortağı olmayı reddedebilirsin

Bu kitap sana günlük hayatında; odanda, banyonda, okulda, tatilde ve arkadaşlarınla birlikteyken uygulayabileceğin birçok pratik çözüm sunuyor

Yapacağın en küçük katkının bile ileride büyük farklılıklar yaratacağını unutma! Dünya için harekete geçme
sırası sende!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,54 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com