Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amazing, savaş, sayı, spiderman, yaklaşıyor

The Amazing Spider-Man Sayı: 3 İç Savaş Yaklaşıyor

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İç Savaş Yaklaşıyor la Marvel Evreni, bundan sonra hiçbir şeyin aynı olmayacağının sinyallerini veriyor! Örümcek Adam´ın artık yepyeni bir hayatı vardı Ölümden geri dönmüş ve yeni güçler kazanmış ve son zamanlardaki en iyi arkadaşı Tony Stark ona, üstün özellikleri olan yeni bir kostüm tasarlamıştı Her şey yolunda gidiyor gibi görünürken, sorun neredeydi? Ufukta görünmeye başlayan bulutlar bir fırtınanın yaklaşmakta olduğunun habercisiydi Örümcek Adam´ın hayatla ve etrafındaki insanlarla kurduğu bağlar, yaklaşmakta olan bu fırtınaya karşı koyma gücünü belirleyecekti Amerikan hükümetinin yasallaştırmak istediği "Kayıt Yasası" tüm Marvel Evreni´ni ortasından ikiye bölmek üzereydi Gelişen olaylar sonucunda Peter Parker´ın zor bir kişisel karar vermesi gerekiyordu Ve sadık okuyucu Tüm bunlar olurken, sana da şu soruyu yanıtlamak kalıyordu: Peki sen kimin tarafındasın? Örümcek Adam - İç Savaş Yaklaşıyor cildi Amazing Spider Man 529 - 533 arasındaki sayılardan bir araya getirilmiştir (Arka Kapak)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
22,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com