Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
günlük, sevgili

Sevgili Günlük

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sevgili Günlük



Sevgili Günlük

11 Nisan 2007 Çarşamba Az önce eski günlüklerime bakarken 14 yaşında yazdığım defterin bi sayfasının kopartılmış olduğunu farkettim O gün ne olduğunu çok iyi hatırlıyorum Sayfayı yırttığım için pişmanım ve geç de olsa o günü anlatıcam aklımda kaldığı kadarıyla Bi akrabamız arabasıyla takla atmıştı Karşıda bi hastaneye yatırmışlar diye duyduk (galiba Validebağ hastanesiydi Hababam sınıfı filmlerinin de çekildiği konu diye hatırlıyorum, öyle demişti babam) (Kitabın İçinden)


Ürünün Resimleri:




[*]Garanti Süresi (Ay) : 1



Piyasa Fiyatı - 10092012
11,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.