Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cihangir'de

Cihangir'de Bi Ev 3

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cihangir'de Bi Ev 3

Cihangir'de Bi Ev 3

Oky´nin Cihangir´de Bi Ev maceraları, hem tekniği hem de öyküleriyle, 2000´li yılların ilk çizgi roman fenomenlerinden biri olmayı başardı Karşı cinsle olan ilişkilerindeki efsanevi başarısızlığıyla Batu, ekibin en çapkın üyesi Muhittin ve bu ikiliyle aynı evi paylaşan Ömer´in evinde yaşananlar, eve gelen birbirinden renkli konuklarla, yayınlandığı ilk günden itibaren kendine has bir okur kitlesi edindi Takipçileri, her ay Cihangir´de Bi Ev´de neler olduğunu merakla beklerken, evin değişmez müdavimlerinden Doktor´un gizli aşkı, Şeker´in masumiyeti, Müge´nin fettanlığı ve Neşet´in sıra dışılığı da, serinin takipçilerinin kendi aralarında en çok konuştukları konulardan oldu Belki artık eski Cihangir yok Ama yine de 2000´li yılların ilk yarısının, Cihangir´deki birçok evde hayat bulan ruhu, Oky´nin Cihangir´de Bi Ev albümünde yaşamaya devam ediyor Renkli ünlülerin sıradan hayatının röntgenlendiği bir reality show yerine, bir dönemin sıradan gençlerinin renkli ve kimi zaman izleyenleri şok edecek kadar gerçek hayatlarına göz atmak isterseniz, kitabın sayfalarını çevirmeniz yeterli (Tanıtım Bülteninden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
13,25 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com