Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atlantis, dedektifi, gücü, imkansızlıklar, loa'nın, martin, mystere, sayı, seri, yeni

Atlantis Martin Mystere Yeni Seri Sayı: 65 Loa'nın Gücü İmkansızlıklar Dedektifi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atlantis Martin Mystere Yeni Seri Sayı: 65 Loa'nın Gücü İmkansızlıklar Dedektifi

Paris´te bir kongre sırasında, Martin Mystêre ve Java, Profesör Francois Gallimard ve asistanı Marie ile karşılaşırlar Profesör garip bir şekilde ölür ama ertesi gün Marie onu havaalanında yanında karanlık bir adamla görür Birlikte, profesörün doğduğu ve cesedinin gönderildiği haiti adalarına gitmektedirler marie, Martin ve Java, olayı aydınlatmak için Karaib ülkesinin başkentine giderler Haiti´de, Malamud adlı büyücünün gücünden yararlanan bir grup serseri, vudu ayinleri büyücüsü maman detour´un müridlerinin gözünü korkutmak için şiddete başvururlar Marie ve Martin, profesör Francois´in bir arkadaşı Gaston Donatien´e rastlarlar ve bir uyuşturucu sayesinde insanların "Zombileştirildiğini" öğrenirler Martin Java ve Gaston mezarı açıp, profesörün cesedine bakmak isterler ama orada başka birini bulurlar üçü polis tarafından tutuklanırken, Philippe de Malamud´un emrindeki kişiler tarafından dövülür - Durun, soysuzlar! - Ses Bu taraftan geldi! - Bakın! - Size Durun Dedim! (İçerikten)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
6,87 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com