Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dizisi, klasik, maceralar, sayı, zagor

Zagor Klasik Maceralar Dizisi Sayı: 44

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hesaplaşma Zagor ve arkadaşları, İngiliz bölgesine girmek için yaptıkları ölümcül bir yolculuktan sonra Britanya donanmasına ait gizli bir üsse ulaşırlar ve "Destroyer"ı ele geçirirler Ardından zırhlı bir geminin güçlü topları Superior gölünün kıyısındaki köyü yerle bir ederler Kalede Yangın Zagor ile Çiko, Darkwood yakınındaki Wheeling kasabasına giderler Çiko ahırda cisimlerin havada kendi kendilerine uçtuğunu görür ama Zagor ona inanmaz Ardından şerif esrarengiz bir biçimde öldürülür ve banka görünmez biri tarafından soyulur Yenilmez Adam Profesör Verybad, görünmezlik serumu keşfeder ama hapishaneden kaçan bir haydut serumdan bir miktar ele geçirmiştir Zagor, Profesör Verybad´in görünmezlik serumunu ele geçiren Haydut Jim Kelly´nin yakalanmasında orduya yardım etse de, sonradan subayların serumu bir silah olarak kullanmak istediklerini öğrenince profesörün laboratuvarını imha eder Kayıp Kabile Munseelerin şefi Miwok,Zagor´dan yardım ister Bunun üzerine Baltalı İlah dost kabilenin yaşadığı Catskill dağlarına gider ve burada eski tanıdığı mühendis Robson´un inşa ettiği bir demiryolu hattıyla karşılaşır (Kitabın İçinden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
27,45 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com