Zagor Klasik Maceralar Dizisi Sayı: 47 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zagor Klasik Maceralar Dizisi Sayı: 47Zagor Klasik Maceralar Dizisi Sayı: 47 Gitar Jim´in Dönüşü - Bir gün, güneş batacağına yakın Zagor´la Çiko, bataklığın ortasındaki kulübelerine dönüyorlardı ![]() ![]() - Pöh! Bütün gün yorgunluktan canımız çıktı, sonunda bir hindi ile iki yabani tavşan vurabildik![]() ![]() - Üstelik şunların haline bak! Bir deri bir kemik kalmışlar Sanki pehriz yapıyorlar![]() ![]() Kırmızı Orkide - Bir türlü uyuyamadım, biraz dolaşıyım dedim! Burada olduğunuzu bilmiyordum, hemen gidiyorum! - Önemi yok Çiko! Zaten biz de dönüyoruz![]() ![]() - He! He! İyi edersiniz! Hellingen - Hell![]() ![]() Öhö![]() ![]() Hellin![]() ![]() Öhö![]() ![]() Hellingen mi? - Sakin ol Çiko! Derin bir soluk al!![]() ![]() - Hellingen dedi Duydun öhö![]() ![]() Ölüm Işını - Bir soruşturma açtırıp hükümetin dikkatini çekeceğim![]() ![]() Gerekirse başkana kadar çıkarım ve![]() ![]() - Bu senin bileceğin iş Perry![]() ![]() Bana anlatma![]() ![]() (Kitabın İçinden)Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 09 09 201227,45 TL |
|
|
|