Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dark, efsanevi, ile, kaçış, lady, maceraları, macerası, manaus, martin, mister, mystere, ortak, skynet'ten, zulu

Efsanevi Mister No Maceraları: 2 Zulu! - Dark Lady - Manaus Macerası - Skynet'ten Kaçış (Martin Mystere İle Ortak)

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Efsanevi Mister No Maceraları: 2 Zulu! - Dark Lady - Manaus Macerası - Skynet'ten Kaçış (Martin Mystere İle Ortak)

Güney Afrika, Johannesburg´dan Zululand´a uzanan ve oradan Hint Okyanusu´na inen yol üzerinde, bir akşam üzeri - Amin! İngilizler´le Zulular arasındaki savaşı anlatan kitabını bitirdim - herzaman olduğu gibi, "mutlu sonla biten bir öykü" ve majestelerinin sömürgeler zincirine eklenen bir halka daha - Çok uzaklardaki sömürgeci bir ülkenin ekonomik ve siyasi çıkarları gereğince bir kaç ay içinde boyunduruk altına alınan mağrur ve ögür bir ulus daha Afrika, Asya ve Hatta senin Amerika´nın Tarihi bile bu tür öykülerle doludur, okul kitaplarının, "Küçük Sömürge Savaşları" olarak örtbas etmek istediği kan ve şiddet dolu savaşlar - Doğru! ama Cetshwayo ve savaşçılarının, Avrupalı istilacılara karşı giriştiği mücadelede sergilediği cesaret, azim ve askeri disiplin anlayışı beni çok etkiledi (Kitabın İçinden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
22,31 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com