Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cilt, süper, tex

Tex Süper Cilt: 11

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İçindekiler 58 Kalibre Springfield Pecos nehri ile Rio Grande arasında kalan çorak Stockton Platosundaki Sheffield köyü yakınları -Geldik! Dostumuz Kinkaid´i orada esir tutuyorlar -Beyaz köpekler bu saatte uyurlarSessizce yaklaşmalı ve gerekmedikçe tüfek kullanmamalıyız -Anlaşıldı, küçük kurt (Derginin İçinden) Tehlikedeki Ranger Alebay Patterman, dostlarımız teks ve Carson´dan, komançerolar ile kızılderililer arasındaki silah kaçakçılığını aydınlatmalarını ister Araştırmalar iki Rangeri Odessa bölgesine götürürBurada Will Kinkaid ve Sid Ketc Hum adındaki tehlikeli kaçakçılar başlarına dert olur Odessa Yolun Üzerinde (Derginin İçinden) Kara Kaplanın Dönüşü - Sıcak bir yaz akşamı Mississippi´de seyden bir nehir gemisinde - Kartları elinde tutmaktan parmaklarına kramp girmedi mi, teks? - Yorulduğunu mu söylemeye çalışıyorsun, yaşlı deve? (Derginin İçinden) Ölü Sular - Anlaşılan Teks hakkımızda bazı şeyler seziyor Ve Ferguson´un ölümünden doğrudan doğruya beni suçluyor! - Sezgilerinin dışında, ellerinde somut ne var? - Hiçbir şey, Şef! Şu anda elinde hiçbir şey kalmadı! (Derginin İçinden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
21,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com