Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cilt, colorado, hesaplaşma, kurban, kurtları, kuyusu, süper, tex, yucatan, ölümüne

Tex Süper Cilt: 7 Ölümüne Hesaplaşma / Yucatan / Kurban Kuyusu / Colorado Kurtları

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tex Süper Cilt: 7 Ölümüne Hesaplaşma / Yucatan / Kurban Kuyusu / Colorado Kurtları

Kitabın İçindekiler[*]Ölümüne Hesaplaşma Yucatan Kurban Kuyusu Colorado Kurtları Ölümüne Hesaplaşma - İşte oradalar! Mağaranın girişinin biraz uzağında bekliyorlar - Ama şans bizden yanaysa birazdan avuçlarını yalayacaklar - Bueno Artık geri dönebilirim Yucatan - Dur biraz, cehennem zebanisi! Kalpten gideceğim! - Pekâlâ, Huysuz ihtiyar! Yeterince uzaklaştık nasıl olsa - Uff! Nihayet! Kaçmamız şart mıydı? Yaptığımız meşru müdafaa değil miydi? Sİlahı ilk çeken o ikisiydi ve - Evet ama kanıtlamamız gerekir! Kurban Kuyusu - Halkıma uyguladığın bütün zorbalıkların cezasına çekeceğin gün yaklaşıyor - Rüyamda senin sonunu gördüm, Bagley! - Seni korkunç ölüm Aah! - Kapa çeneni kahrolası şarlatan! Colorado Kurtları Kurban töreninin başlamasından az önce eski maya tapınağındaki yer altı koridorlarında - İşte Morisco, saraya bağlanan gizli geçit burada - Birkaç dakika sonra oradayız - Dilerim Teks´i kurtarmak için o kadar az zamanımız var ki! (Kitabın İçinden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
21,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com