Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albüm, büyük, gelecekte, nathan, sayı, yolculuk

Nathan Never Gelecekte Yolculuk Büyük Albüm Sayı: 2

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kişisel fikrimi sorarsanız, siberuzayın, ırkımızın sonunu hazırlayacağını düşünüyorum "Öyle mi? Neden?" "Çünkü siberuzay, yeniliklerin sonu anlamına geliyor Kablolar sayesinde dünyanın dört bir yanıyla bağlantı halinde olmanın topluca ölmek demek olduğunu düşünüyorum Her biyolog, izole edilmiş küçük grupların, kalabalık olanlardan daha hızlı değiştiğini bilir Okyanusun ortasındaki bir adaya bin tane kuş bırakın, daha hızlı evrim geçirdiklerini görürsünüz Bir kıtaya on bin kuş bırakın, geçirdikleri evrimin yavaşladığını görürsünüz Bizim ırkımız için evrim, yeni davranışlara ayak uydurmakla gerçekleşiyor Bizim ırkımız için evrim, yeni davranış biçimleri belirliyor ve sonra bunlara ayak uydurmaya çalışıyoruz Dünya üzerindeki herkes, küçük grupların hızla geliştiğini bilir Üç kişilik bir grup oluşturun ve onlara başarmak zorunda oldukları bir görev verin Bu görevi on kişilik bir gruba verdiğinzde sonuç almanızın güçleştiğini görürsünüz İşin içine otuz kişi girerse her şey kilitlenir, kalır Otuz milyon kişi, işin başarılmasını imkansız kılar Kitle iletişiminin etkisi de budur işte, herhangi bir şeyin olmasını güçleştirmek Kitle iletişimi farklılıkları boğar (Kitabın İçinden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
21,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com