Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kasabası, kit, mezartaşı, red

Red Kit 56 – Mezartaşı Kasabası

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yolu, belediye başkanlığı seçim kampanyası sırasında Mezartaşı adlı kasabaya düşen Red Kit, adaylar Clanton ile Earp ve aileleriyle tanışınca seçimlerin hiç de adil olmayacağını anlar Adalet, yerini bulmak için yine yalnız kovboydan yardım istemekte, bu macerada pek yalnız olmayan kovboyumuz da kollarını sıvamaktadır…

Mezartaşı Kasabası, orijinal adıyla OKCorral, Eray Canberk’in çevirdiği bir Morris, Fauché ve Adam çalışması Belediye başkanlığının dürüst ve prensip sahibi adayı Wyatt Earp, kardeşleri Virgil ve Morgan gibi diş hekimi Elitez (gerçek adıyla Olliday) de 1800’lü yıllarda Mezartaşı Kasabası’nda yaşamış gerçek kişiler

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,58 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com