Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babam, halı, uçan

Uçan Halı Babam

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uçan Halı Babam

Uçan Halı Babam

Tüm bu fotoğraflara bakınca ve bu kısa, ama koca hayatı gözden geçirince bir şey farkettim
Aslında yaptığımız şey halı dokumak
Attığımız her adım
Yaptığımız her iyilik, her kötülük birer ilmek
Unutulur gider sanıyoruz
Oysa halının üzerine işleniyor
Halı bittiğinde bakıyoruz üstüne, herşey görünüyor
Doğrular, yanlışlar, hatalar, sevaplar

Birde kimimiz kilim dokuyoruz, kimimiz ipek halılar Kiminde büyükemek var; kimi makine halısı gibi, pek bedavadan, özensiz yapılmış

Tek yaptığımız halı dokumak

Ancak bitince görürsünüz dokuduğunuz halı güzel mi, temiz mi Başkalarına yarayacak mı? Yoksa kullan ve at mı olacak
Bu halıların yüzlerce yıllık olanı, sonsuza kadar yaşayacak olanları var Leonardo Da Vinci''nin, Piri Reis''in halıları gibi
Babamınki belki yüzlerce yıl yaşamayacak

Ama bu kadar güzel dokunmuş, üstü bu kadar insani desenlerle bezeli, birde bu kadar güzel kokan çok az halı gördüm ben

O markalı, cicili bicili, havalı, pahalı, ama çarçabuk kir tutan, iki yılda atılan halılara benzemiyor Çoluk çocuğunu, evini ortada bırakıp maceraya kaçanlara hiç benzemiyor

Tam bir kök boyalı Yağcı Bedir Sizler için küçük, emek harcamış, ufak hatalar desenlerin güzelliği arasında kaybolmuş Benim gözümde ise uçan halı

Bu sabah uyandığımda yastığımın altında plastik tabanca, şerif yıldızı ve kemer buldum Şerif olduğum gündü gerçekten Beni masallardaki gibi uçurdu, en değerli saatlerini bana ayırdı ve maceralar yaşattı bana

Şimdi fark ediyorum, benim babam uçan halıydı

Aslan Babam

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com