Uçan Halı Babam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uçan Halı BabamUçan Halı Babam Tüm bu fotoğraflara bakınca ve bu kısa, ama koca hayatı gözden geçirince bir şey farkettim ![]() Aslında yaptığımız şey halı dokumak ![]() Attığımız her adım ![]() Yaptığımız her iyilik, her kötülük birer ilmek ![]() Unutulur gider sanıyoruz ![]() Oysa halının üzerine işleniyor ![]() Halı bittiğinde bakıyoruz üstüne, herşey görünüyor ![]() Doğrular, yanlışlar, hatalar, sevaplar ![]() Birde kimimiz kilim dokuyoruz, kimimiz ipek halılar Kiminde büyükemek var; kimi makine halısı gibi, pek bedavadan, özensiz yapılmış![]() Tek yaptığımız halı dokumak ![]() Ancak bitince görürsünüz dokuduğunuz halı güzel mi, temiz mi Başkalarına yarayacak mı? Yoksa kullan ve at mı olacak![]() Bu halıların yüzlerce yıllık olanı, sonsuza kadar yaşayacak olanları var Leonardo Da Vinci''nin, Piri Reis''in halıları gibi![]() Babamınki belki yüzlerce yıl yaşamayacak ![]() Ama bu kadar güzel dokunmuş, üstü bu kadar insani desenlerle bezeli, birde bu kadar güzel kokan çok az halı gördüm ben ![]() O markalı, cicili bicili, havalı, pahalı, ama çarçabuk kir tutan, iki yılda atılan halılara benzemiyor Çoluk çocuğunu, evini ortada bırakıp maceraya kaçanlara hiç benzemiyor![]() Tam bir kök boyalı Yağcı Bedir Sizler için küçük, emek harcamış, ufak hatalar desenlerin güzelliği arasında kaybolmuş Benim gözümde ise uçan halı![]() Bu sabah uyandığımda yastığımın altında plastik tabanca, şerif yıldızı ve kemer buldum Şerif olduğum gündü gerçekten Beni masallardaki gibi uçurdu, en değerli saatlerini bana ayırdı ve maceralar yaşattı bana![]() Şimdi fark ediyorum, benim babam uçan halıydı ![]() Aslan Babam Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 2012haber ver |
|
|
|