![]() |
Uçan Halı Babam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uçan Halı BabamUçan Halı Babam Tüm bu fotoğraflara bakınca ve bu kısa, ama koca hayatı gözden geçirince bir şey farkettim ![]() Aslında yaptığımız şey halı dokumak ![]() Attığımız her adım ![]() Yaptığımız her iyilik, her kötülük birer ilmek ![]() Unutulur gider sanıyoruz ![]() Oysa halının üzerine işleniyor ![]() Halı bittiğinde bakıyoruz üstüne, herşey görünüyor ![]() Doğrular, yanlışlar, hatalar, sevaplar ![]() Birde kimimiz kilim dokuyoruz, kimimiz ipek halılar ![]() ![]() Tek yaptığımız halı dokumak ![]() Ancak bitince görürsünüz dokuduğunuz halı güzel mi, temiz mi ![]() ![]() Bu halıların yüzlerce yıllık olanı, sonsuza kadar yaşayacak olanları var ![]() ![]() Babamınki belki yüzlerce yıl yaşamayacak ![]() Ama bu kadar güzel dokunmuş, üstü bu kadar insani desenlerle bezeli, birde bu kadar güzel kokan çok az halı gördüm ben ![]() O markalı, cicili bicili, havalı, pahalı, ama çarçabuk kir tutan, iki yılda atılan halılara benzemiyor ![]() ![]() Tam bir kök boyalı Yağcı Bedir ![]() ![]() ![]() Bu sabah uyandığımda yastığımın altında plastik tabanca, şerif yıldızı ve kemer buldum ![]() ![]() ![]() Şimdi fark ediyorum, benim babam uçan halıydı ![]() Aslan Babam ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
|