Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anılar, cildi, hayatım, sanisi, sergüzeşti

Anılar - 2 Sergüzeşt-i Hayatım In Cild-i Sanisi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazi Ahmed Muhtar Paşa (1839-1919) anılarının ikinci cildinde "93 Harbi" olarak bilinen 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı nın doğu cephesini anlatıyor Erzurum-Kars yaylasında Nisan 1877 de başlayıp Aralık 1877 de sona eren çetin muharebeleri yapan ordunun başkomutanı olarak olaylara salt bir harp tarihçisi gözüyle bakmıyor Osmanlı ordusunun yapısını, insan kaynaklarını, komuta kademelerini, savaş gücünü etkileyen faktörleri, İstanbul daki komuta merkeziyle ilişkileri eleştirel bir bakışla irdeliyor Osmanlı ordusunun 19 yüzyıldaki bu son cephe savaşı birinci derecedeki sorumlusunun kalemiyle dile getiriliyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,11 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com