Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülümsemek, kansere

Kansere Gülümsemek

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kansere Gülümsemek

Kansere Gülümsemek
[*] Hiç kimse başkasının nasıl acı çektiğini bilemez aslında Kansere gülümsemek; yazarın fırtınalı hayat öyküsünü anlatıyor Sokrat "Kendini Tanı" diye bir öğüt vermiş Ne kadar doğru bir söz, insanın en gerçek yardımcısı yine kendisi galiba Bu kitabın birinci bölümü hastalığın başlangıcını anlatmaktadır İkinci bölümünde yer alanlar ise, okuyucunun çok sık ya da çok az fakat belki de hiç duymadığı en önemli kanser belirtilerini anlatan ve en iyi uzman görüşlerin bulunduğu bölümden oluşmaktadır Yazarın amacı bu hastalığın karşısında, okuyucuya yeni bir bakış açısı kazandırarak, belirtileri yorumlamaktır Bu kitap yolun kenarında oturarak, gösterişli ve boş sözlerle zamanını geçirenler için değil, hedefi aydınlanma olan insanlar için yazılmıştır Kendi rahatsızlıklarını zamanında anlayabilen bir insan, kendine daha iyi bir yol bulmuş demektir Hayatınıza ve size ait olan tüm güzel şeyler siz değiştiğinizde sizinle birlikte değişirler Yüreğine ve kalemine sağlık benim biricik eşim Senin yanında öyle büyük bir güzellik var ki, bazen her şeyin bir rüya olduğunu sanıyorum
Şahin DOĞAN

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com