Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bedeli, özgürlüğün

Özgürlüğün Bedeli

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özgürlüğün Bedeli

Özgürlüğün Bedeli
[*] Bu kitabı, daha önce atalarımın, şimdi de beni takip edenlerin dökülen kanlarıyla mukaddesleşen bir düşünceye şahit olarak, şehitliğe hazırlanırken yazdım Bir şeyin değeri, onun yapabileceğiyle değil, bizim onun için feda etmeye hazır olduğumuz şeyle belirlenir Özgürlük, kendimiz için, halkımız için ve ülkemiz için tam bir sorumluluk yüklenmek demektir Özgürlük, artık güçlüklerden, zorluklardan, sıkıntılardan, acılardan ve ölümden korkmamak demektir Özgürlük, bizi diğerlerinden ayıran mesafeyi gözler önüne sermektir
Nasıl ölüneceğini öğrenmiş bir kimse, artık bir köle ya da sömürge olamaz Özgür olmak isteyen kimse, her zaman savaşmaya ve ölmeye hazır olmalıdır Özgür insan, bir savaşçıdır Özgürlüğümüzü korumak için atalarımız, her türlü acıyı çektiler, çok büyük fedakarlıklar gösterdiler Her şeye cesaret ettiler ve şehadete erdiler Şimdi daha fazlasını yapma sırası bizdedir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,73 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com