![]() |
Yaşamak Hatırlamaktır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşamak HatırlamaktırYaşamak Hatırlamaktır [*] "Yaşamım boyunca günlük tutmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ülkü Tamer- "Anılardan buram buram tüten insani sıcaklık sizin de içinizi saracak ![]() - Fethi Naci, Yeni Yüzyıl- "Bu kadar değişik ve renkli bir yaşamı olan birinin anıları da o kadar canlı ve renkli ![]() ![]() ![]() - Hasan Pulur, Milliyet- "Ülkü Tamer''in şurup gibi bir Türkçesi, ''Aman beni elinden bırakma'' diye adamın yakasına yapışan bir üslubu var ![]() ![]() ![]() ![]() - Hıncal Uluç, Sabah- "Hatırladığı'' için, böylesine güzel, böylesine keyifli, şiirsel, doğru yazdığı için teşekkür etmeliyiz bu büyük şairimize ![]() - Mehmet Baydur, Cumhuriyet- "Ülkemizin son 40 yıllık tarihinin kültürel yansımaları sayılabilecek bu anıları, gülümseyerek, hüzünlenerek, dersler çıkararak okudum ![]() ![]() ![]() - Ahmet Ümit, Radikal Kitap- Yaşamak Hatırlamaktır''ı okumalısınız ![]() ![]() - Sennur Sezer, Cumhuriyet Kitap- Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 17,59 TL |
![]() |
![]() |
|