Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kız, talihli

Talihli Kız

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Talihli Kız

Talihli Kız

Tecavüze uğradığım dehlizde () bir kız öldürülmüş cesedi parçalara ayrılmış Bana bu hikayeyi polisler anlattı Karşılaştırılacak olursa, benim talihli olduğumu söylediler

Alice Sebold, üniversiteye başladığı yıl, okulun yakınlarındaki bir parkta tecavüze uğrar Bu saldırı, hayatını etkileyecek bir baskı zincirinin ilk halkasını oluşturacakır kendisine manalı bakışlar yönelten, onu kafalarındaki tecazüz kurbanı rolüne oturtmaya çalışan insanlarla yüzleşmesi bir yana, öğretmenleriyle, en yakın arkadaşlarıyla ve ailesi ile de yeni bir ilişki kurmak zorunda kalacaktır Sebold, bu saldırının ardından çetin bir hukuki mücadele verirlen, bunaltıcı bir çevreyle başa çıkmaya çalışır

Sebold'un kitabı yalnızca bir tecavüz anlatısı değil, kendi kimliğini oluşturmanın olgunlaşmanın, bir ayakta kalma mücadelesinin öyküsü aynı zamanda

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com