Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günlük

Günlük ( 1950-1952 )

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günlük ( 1950-1952 )

Günlük ( 1950-1952 )
[*] Bütün bu ufak tefek işlerden sonra büyük ablam, küçük ablam, Kısmet beraberken son üç dört saatin ortaya çıkardığı vaziyeti anlattım "Telaşlanmayın, ben şimdi gidiyorum, ameliyat yarın on birde Biraz önce gelirsiniz Çocuklar gelmesin Başımda kalabalık istemem Sonra lüzum hasıl olursa beraber küçük ablam kalır" dedim Taksi geldi Kendi kendime hastaneye gittim Haberi, böyle hiç beklemiyordu, zavallılar Kim bilir ne fena olmuşlar ve geceyi nasıl geçirmişlerdir! Ben de onun için mümkün olduğu kadar geç bildirdim Kabil olsa ameliyata bile habersiz girerdim Çünkü ölümden korkmak hiç içime gelmedi; büyük korkum hastalığın devam ederek öldürmesidir
Yaşamının son iki yılını, 1950-1952 yıllarını kapsayan günlükleri sayesinde Orhan Burian''ı, 5 Mayıs 1953''te, henüz 39 yaşındayken yitirdiğimiz bu sıradışı bilim, düşünce ve edebiyat adamını gündelik yaşayışının ayrıntıları içinde izleyebiliyoruz Günlüklerin, onun alışılmadık ve istisnai kişiliğini daha iyi anlamamıza yardımcı olacağı kuşkusuzdur

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,71 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com