Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balakan, sokağı

Balakan Sokağı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Balakan Sokağı

Balakan Sokağı

Talat Akıncıoğlu 40’lı yılların ilk yarısında, ilkokul günlerini yaşadığı Balıkesir’de, ayakkabı ustası olan babasıyla beraber çeşitli zorluklara karşı nasıl mücadele ettiğini hikaye ederken, savaş dönemi Türkiye’sinde Balıkesir’deki yaşam koşullarını da dile getirerek, o dönemin birinci elden tablosunu çiziyor
Dolayısıyla, okuyucu sadece küçük Talat’ın yürek burkan hikayesini değil, o günlerde bir toplumun içinden geçtiği zor dönemin hikayesini de okuyor
Yazarın olayları, yerleri, konuşmaları ve hissettiklerini ayrıntılı bir şekilde hatırlayarak dramatik öğeleri başarıyla kullanmış olması, okuyucunun kitabın içine girmesini kolaylaştırdığı gibi, kitabın ilk yarısında yakalanan tempolu anlatım okuma zevkini arttırıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,76 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com