Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
burası, radyoları, türkiye

Burası Türkiye Radyoları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Burası Türkiye Radyoları

Burası Türkiye Radyoları

Toplam 30 yıl çalıştığım TRT''de, radyoda en azından 5475 kez (365x15 hesabı ve günde bir kez yaptığım varsayımıyla) BURASI TÜRKİYE RADYOLARI, UZUN DALGA ANKARA RADYOSU 1648 metre 182 KİLOSİKL TAR demiş ve yayını başlatmışım
Bir radyo spikerinin yaşamının özeti bu cümle
Birçok insanın, içinden konuştuğumuzu sandığı bir kapalı kutudan binlerce kez uykularınızı böldüm Hep iyi olmasını istediğim halde zaman zaman içinizi sızlatan haberler de verdim Yapıldığı günden bugüne, bir saniye olsun gün yüzü görmeyen bir stüdyoda, yalnızlığımla başbaşa, görmediğim bilmediğim sizlerle konuştum O konuşmalarda hepinize tipler yarattım, kimlikler, kişilikler yakıştırdım O küçücük stüdyo, yalnızlıklar, çeşitli sıkıntılar hepsi, çok güzeldi Önümüzdeki masanın üzerinde gözümüze çakılırcasına duran saatten başka her şey… Çünkü, yelkovanın bir rakamdan ötekine geçerken çıkardığı TIK sesi içimi kıyardı Ve ben, henüz 20''li yaşlarda olmama karşın, yaşamımdan bir saniyenin daha gittiğini, sımsıkı sarıldığım yaşamın saniye saniye ellerimden kayıp gittiğini duyardım

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com